Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Kontrolleret regeneration af væv - Dansk tolk i Polen!

Kontakt link

Anvendelse af knoglemineraler og knogleerstatningsmaterialer (BioOss og BioGide, BioGen, BioCollagen) fremmer dannelsen af det væv, der holder tanden. Dette muliggør genopbygning af knogler som er blevet ødelagt af paradentose samt det bløde væv omkring tanden og kæbeknoglen før indsættelse af et implantat.

Følgende er en video over "sinus-løft": Se

Hvornår anvendes kontrolleret knogle regeneration?

  1. Periodontipati - Årsagen til parodontitis er bakterier i plak på tandoverfladen. Belægninger af plak medfører destruktion af bindevævet i tandkød og rodhinde, ligesom der sker nedbrydning af den tandbærende del af kæbeknoglen, hvilket så medfører tab af tænder.

  2. Ændringer i tandkroner - Betændelse omkring tandkronen medfører destruktion af knoglestrukturen.

  3. Ved ekstraktioner - En tom alveole efter tandekstraktion skal fyldes med knogleerstatningsmateriale for at undgå nedbrydning af alveoleknoglen.

  4. Ved implantering
   • Når mængden af patientens kæbeknogle ikke er tilstrækkeligt til at kunne indsætte et implantat
   • Når mængden af knoglen der dækker det synlige gevind af implantatet er utilstrækkeligt
   • Når alveoleknoglen er for smal
   • Når alveoleknoglen er for lav

  5. Augmentation - Der fyldes op med knogleerstatningsmateriale der hvor der mangler knogle.

  6. Overdækning med membran - Membranen holder knogleerstatningsmaterialet på plads således at knoglen kan nå at organisere sig til et stabilt knoglevæv.

  7. Sinusløft - Genopbygning af knoglen ved utilstrækkelig sinushøjde før implantatindsættelse.

GTR – Guided Tissue Regeneration
Som følge af tab af en tand (eller flere tænder) indtræder svind af det tandbærende væv (tandkød og knogle omkring tanden). Jo mere tid der er gået fra tab af tanden, des større bliver svindet. Indsættelse af implantat kræver derfor, at vævet omkring stedet genopbygges. Genopbygning sker ved anvendelse af knogleerstatningsmaterialer, membraner og sommetider transplantation af tandkød. Denne proces kaldes soft tissue management. De forskellige etaper kan vare fra 3 til 12 måneder, afhængigt af svindets omfang.

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »