Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Ortodonti - Dansk tolk i Polen!

Kontakt link

Takket være anvendelsen af moderne ortodontiske teknikker kan klinikkerne behandle selv meget alvorlige bidfunktionsfejl, og ved tandregulering kan de sørge for at du får et flot smil. Klinikkerne tilbyder behandling med både faste og udtagelige bøjler, og der kan bl.a. vælges mellem næsten usynlige safir-farvede bøjler samt bøjler som fastgøres på bagsiden af tænderne, og derfor er helt usynlige. Klinikkerne samarbejder med erfarende specialtandlæger. Før behandlingen skal du komme til konsultation, hvor klinikkerne udfører en nøje undersøgelse og ortopantomografi (panoramaoptagelse).

Vi tilbyder efterfølgende 1-dags, 2-dags eller weekendophold, så du nemt kan forsætte behandlingen.

 

                                        

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »