Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Tandblegning - Dansk tolk i Polen!

Kontakt link

Tandblegning ved hjælp af blegeskinne er en effektiv metode til at opnå et smukt og hvidt smil. Patienten fylder en særlig blegegel i en blegeskinne, som tandlægen har fremstillet til patienten. Derefter anbringes skinnen på tandsættet og bliver siddende natten over (8 timer). Hele behandlingen tager 8-10 nætter, afhængigt af hvor misfarvede tænderne er. Resultatet er hurtigt synligt, ofte allerede efter den første nat.

Det aktive stof i blegemidlet er carbamidperoxid, som har en neutral pH værdi på 6,9. Det er et sikkert kemisk stof, som har været brugt i årtier til desinfektion af huller i tænderne, og nu bruges det af millioner af mennesker til at blege deres tænder.

Tandblegning kan også foregå på klinikken. Her bruges en anden metode end ved hjemmeblegning. Et specielt stærkere Opalescense blege-gel påføres tænderne. Blegningseffekten opnås derved efter 2-3 behandlinger, og metoden er ligeså sikker som blegeskinne metoden. Meget misfarvede tænder kan kræve en længere blegningsperiode.

Normalt stabiliseres tændernes farve efter ca. 2 uger. I løbet af blegeperioden kan der opstå en midlertidig overfølsomhed overfor kulde. I disse tilfælde kan tandlægen ved hjælp af blegeskinnen påføre et særligt "desensitising" middel, som mindsker denne overfølsomhed.Når man opretholder en tandhygiejne, som anbefalet af tandlægen, er effekten af en tandblegning vedvarende. Dog vil der med årene kunne ske misfarvning, ikke mindst ved bruge af tobak og indtagelse af kaffe og te. Ved begyndende misfarvning anbefaler tandlægen et par nætters supplerende tandblegning.Før patienten påbegynder tandblegning foretager tandlægen en undersøgelse af tændernes og tandkødets tilstand for at sikre at forudsætningerne for tandblegning er i orden. Gamle fyldninger skal ofte skiftes og huller fyldes. Da fyldninger ikke kan bleges vil tandlægen normalt anbringe midlertidige fyldninger før tandblegningen foretages. Når tændernes farve har stabiliseret sig efter tandblegningen skiftes de midlertidige fyldninger med permanente fyldninger som passer til den nye farve.

Der er indenfor de seneste år blevet lanceret flere tandblegningsmetoder som ikke involverer en tandlæge, men uden tandlægens vejledning kan der opstå problemer. Resultatet kan blive en ujævn blegning fordi patienten ikke er opmærksom på at fyldninger ikke kan bleges. Disse fyldninger skal udskiftes. I tilfælde af ukontrolleret overdrevet tandblegning kan tænderne blive nærmest gennemsigtige og derved synes mørkere, og amalgam fyldninger begynder at kunne ses gennem emaljen. Hvis patienten har gamle ikke-hermetiske fyldninger kan der opstå tandpine.

Tandlægen kan forberede patienten på en ordentlig måde, vælge den mest egnede metode og undgå overdrevet blegning eller overfølsomhed.Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »