Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Betaling - Dansk tolk i Polen!

Kontakt linkBetalingen for tandlægebehandlingen forgår normalt direkte til tandlægeklinikken. Klinikken vil sikkert bede om delbetalinger, hvilket vil sige betaling efter endt behandling hver dag eller 100% betaling før behandlingen afsluttes den sidste dag.

Der kan betales kontant samt med Visa og Mastercard på de fleste klinikker. Hvis der er særlige betalingsforhold vil det stå på den bekræftelse du får af os. De fleste klinikker forlanger et ekstra gebyr på 2% ved betaling med Visa og MasterCard og 5% ved andre kort, da det er det de skal betale til f.eks. MasterCard.

Ved betaling med kreditkort skal du være opmærksom på, at der ofte er et maksimum for, hvor meget du må hæve på kortet pr. dag. Vi anbefaler at du taler med din bank inden afrejse, så du er sikker på, at du kan betale hele regningen inden afrejse. Får du problemer kan du komme op på vores kontor og overføre til vores danske konto. Vi skal kunne se betalingen inden hjemrejse.

Vi har mange kunder, som vælger at overføre beløbet for behandlingen til os inden afrejse, så de er sikre på, ikke at få problemer med betalingen, når de først står i Stettin. Vi overfører penge fra Danmark til Polen en gang om ugen og du vil derfor efter ca. en uge få oplyst, hvilken kurs vi har overført til. Pengene kan enten afhentes på vores kontor på ankomstdagen eller vi kan give dem til tandlægen.

Claus overførte pengene til os og skrev efterfølgende til os:

Kære Jesper Rainer 

Jeg skulle til tandlægebehandling i Szczecin, men jeg havde det problem, at jeg ikke bruger kreditkort, at min tandlæges bankkonto var ved at blive lavet om, og derfor ude af drift, og at jeg ikke havde lyst til at rejse med et stort beløb i kontanter.

Derfor henvendte jeg mig til Jer, som havde været meget behjælpelige ved mit første tandlægebesøg. Og jeg fik ved Jeres hjælp både til at vekslet pengene til en god kurs, overført dem til Polen, og afleveret dem til tandlægen. Tak for Jeres imødekommende og punktlige hjælp!  

Mvh. 

Claus  

Sådan gør du: 

Hvis du ved hvilken behandling du skal have kan vi beregne, hvor meget du skal betale i Stettin (tilskuddet fra den offentlige sygesikring og evt. fra Sygeforsikringen Danmark får du, når du er kommet tilbage).  

Beløbet vil fremgå af den behandlingsplan, som vi vil sende til dig. 

Hvis du ikke ved det præcist kan vi lave et estimat. Skulle du komme til at mangle penge i Stettin/Krakow kan du enten anvende dit kreditkort eller lave en hasteoverførsel. Vi skal kunne se pengene på bankkontoen inden du forlader Stettin//Krakow. Skulle du have overført for mange penge kan vi enten overføre dem (restbeløbet) tilbage eller give dig pengene kontant i Polen.  

Betaling til vores polske konto i Danmark:

Jyske Bank
Reg. nr. 5051
Kontonr.: 152649-8 (0001526498)

Vores betalingsservice gælder kun, hvis du vælger pakke 2 eller 3. Vi tager Kr. 50,00 i overførselsgebyr. 

 

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »