Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Julekonkurrence med BeautySmile!

Der var desværre kun 1 vinder i år. 

Maria fra Rødby har vundet en rejse for 2 personer.

 

Vind en 5-dagsrejse for to personer!

BeautySmile elsker Julen og derfor udlover vi to 5-dagsrejser for 2 personer inkl. overnatning i en af vores 6 lejligheder samt to 1-dagsrejser for 1 person. Konkurrencen gælder kun for nye kunder.

For at vinde skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

En standard 3-punktsbro består af 3 kroner, der er sat sammen og koster i Danmark typisk Kr. 16.500,00.

Hvad koster den tilsvarende 3-punktsbro i Polen (Stettin)?

a) 3.300,00 PLN eller ca. Kr. 5.789,47 - (Kr. 2.894,73 efter tilskud fra Danmark i gr. 1 og 2)

b) 5.300,00 PLN eller ca. Kr. 9.298,24

c) 7.300,00 PLN eller ca. Kr. 12.807,02

Udfyld kontaktformularen: http://www.beauty-smile.dk/kontakt.html

Udfyld kontaktformularen og skriv i a, b eller c i behandlingsfeltet samt navnet på den person, som du gerne vil invitere med.

Rejserne og ophold
I bliver hentet i en komfort Mercedes Vito minibus på din hjemmeadresse en søndag, hvis ruten ikke er alt for langt fra din adresse, og kørt til Szczecin i Polen. Vores chauffør vil hjælpe med indkvarteringen i lejligheden.

Mandag morgen henter vores chauffør Jer og kører jer til klinikken. Vores dansktalende tolk/guide vil være på klinikken eller via Skype, hvor han vil oversætte og forklare den anbefalede behandling.

Din/Jeres behandlingen vil være færdig torsdag aften. Der vil være et kontroltjek fredag morgen inden chaufføren kører Jer til Danmark.

Du/I kan altid se vores rejser på følgende side: http://www.stettin-guide.dk/nyttigt/Rejsetilbud.html - vælg Sjælland eller Fyn/Jylland.  

Vi administrerer 6 lejligheder i centrum af Stettin, som alle ligger i gå-afstand til tandlægen. Du får den lejlighed, der er ledig i den uge du/I vælger: Se http://www.beauty-smile.dk/travel-guide.html

Regler for deltagelse
Du skal tilmelde dig ind til den 24. december kl. 12.00. Tidligere kunder får løbende tilsendt gode tilbud og kan ikke deltage, men deres venner og familie kan! Der vil komme mange gode rejsetilbud til alle i 2019!

Alle der tager med på en rejse i år deltager automatisk i lodtrækningen og vil få tilbud en gratis rejse i 2019, hvis de vinder.

Udtrækning af vinderne
Vinderne bliver kontaktet via e-mail, sms samt opslag (kun navn) på facebook søndag den 24. december (Julegave fra BeautySmile).

Rejsen skal afholdes inden den 31. marts 2018. 1-dagsturen skal afholdes den 2. marts 2019. Skulle du være fra Fyn eller Jylland og vinde en 1-dagsrejse fra Sjælland, så vil du få tilbudt Kr. 1.000,00 i rabat på en 5-dagsrejse fra Fyn og Jylland.

Hovedpræmie:
Rejse for to personer til en værdi af ca. Kr. 3.500,00 (efter rabat)
Desuden får I en gratis dansktalende tolk/guide til en værdi af Kr. 800,00, som oversætter og forklare tandbehandling hos tandlægen.

I alt: Kr. 4.300,00

Sidepræmier:
Vi udlover i alt 2 sidepræmier til en værdi af Kr. 1.550,00 pr. stk. Det vil være en 1-dagstur lørdag den 2. marts 2018. Du vil få en grundig gennemgang og et tilbud på, hvad din kommende tandbehandling vil koste. Du kan læse om 1-dagsturen på: http://www.beauty-smile.dk/forlopet/Tilbudsrejse.html

BeautySmile ønsker dig held og lykke og en rigtig god Jul og et Godt Nytår

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »