Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Nyhedsbrev

 

Kære Kunde,

Vil du gerne have et tjek/tilbud (garantitjek) eller står du overfor en lille behandling, så har vi et par hurtige ture i november og en enkelt i december. Der vil også være tid til at forkæle dig selv og dine kæreste med lidt spa og wellness samt en god middag i byen. Julegaverne kan også købes for ca. halv pris og der er plads i bussen til dem!

Du er selvfølgelig velkommen til at tage med på en af de alm. 5-dags ture og holde lidt ferie: http://www.stettin-guide.dk/nyttigt/Rejsetilbud.html

Inden Jul planlægger vi følgende ture:

Søndag den 9. november til tirsdag den 11. november – 2-dags tur fra Fyn/Jylland
Pris: Kr. 1.300,00 (spar Kr. 300,00)

Bussen starter på Fyn kl. 12.00 og kører via Jylland (opsamling kl. 13.00 på Fredericia Banegård) til Polen. Tirsdag kører bussen fra Stettin kl. 10.00 og kører via Sjælland til Fyn/Fredericia.

Søndag den 9. november til tirsdag den 11. november – 2-dags tur fra Sjælland
Pris: Kr. 1.300,00 (spar Kr. 300,00)

Bussen starter kl. 12.30 i København og kører via Gedser til Polen. Tirsdag kører bussen fra Stettin kl. 10.00 og kører via Sjælland til Fyn/Fredericia.

Onsdag den 12. november til fredag den 14. november – 2-dags tur fra Fyn/Jylland
Pris: Kr. 1.300,00
(spar Kr. 300,00)

Bussen starter på Fyn kl. 08.00 og kører via Jylland (opsamling kl. 09.15 på Fredericia Banegård) til Polen. Fredag kører bussen fra Stettin ca. kl. 16.00 og kører via Jylland til Fyn.

Søndag den 30. november til tirsdag den 2. december – 2 dags tur fra Fyn/Jylland
Pris: Kr. 1.300,00
(spar Kr. 300,00)

Bussen starter på Fyn kl. 09.00 og kører via Jylland (opsamling kl. 10.15 på Fredericia Banegård) til Polen. Tirsdag kører bussen fra Stettin ca. kl. 15.00 og kører via Jylland til Fyn.

Indkvartering vil blive i en af vores lejligheder eller et værelse i vores nye Penthouse lejlighed på 160 m2, hvor det er muligt at hygge sig sammen med andre. Lejligheden er en af de flotteste i Stettin, men da den ligger på 4. sal skal kondien også være i orden: http://www.stettin-guide.dk/hotellerstettin/janapawla.html

De andre lejligheder kan ses på: Se

Vi glæder os til at se dig i Stettin.

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »