Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Tilbudsrejse fra Fyn/Jylland og Sjælland!

BeautySmile kunde
Bea brugte Kr. 1.700 i Danmark på en undersøgelse og måtte tage til Polen for at få en korrekt vurdering.

BeautySmile kunde
Lær hvordan du stopper din paradentose! Se videoen og tag med på en 1-dags tur.

Næste korte tilbudstur til Stettin:

 

København/Sjælland:
Lørdag den 25. maj 2019
Pris: Kr. 1.000,00
(Spar Kr. 400,00)

Kl. 06.00 fra København
Kl. 17.30 fra Stettin

De næste ture:
Lørdag den 29. juni 2019


Sjælland/Fyn/Jylland:
Søndag den 5. maj og retur onsdag den 8. maj
Transport og overnatning i lejlighed eller værelse:
Kr. 1.500,00 - 1 person
Kr. 2.500,00 - 2 personer
Vores service pakke 2 er inkluderet!

Fredag den 28. juni og retur søndag den 30. juni:
Transport og overnatning i lejlighed eller værelse i lejlighed 5, 6 eller 7:
Kr. 1.500,00 - 1 person
Kr. 2.400,00 - 2 personer
Vores service pakke 2 er inkluderet!

Turen kan også bruges til ferie, shopping, wellness m.m. Se f.eks.: http://www.stettin-guide.dk/personlig-pleje/Skoenhedsklinik.html

Ring og spørg!

Overnatning på eget værelse i lejlighed eller i egen lejlighed (min. to personer).

Weekendturene gælder hvis: Der er ledige pladser i minibussen, en ledig lejlighed eller værelse samt at tandlægen har ledige tider (turen skal bekræftes hver gang)

Se alle turene på: Læs mere

Se også weekendkonsultationerne i Krakow: Læs mere

Du vil blive samlet op på din privatadresse, hvis ikke bor langt fra motorvejen. 

Vi har kun plads til 8 personer, så skyld dig at melde dig til: Tilmelding

Du ved allerede at du sparer mere end 50% på behandlinger i Polen, men ved du også at behandlingsniveauet er det højeste du finder i Europa, at du efter en tur i Polen ikke vil have tandlægeskræk mere, at du vil lære om metoder, så du undgår eller holder paradentose i skak?

Vi er slet ikke i tvivl om, at vi har de bedste priser, de bedste tandlæger og at vi yder den bedste service - det vil vi gerne give dig muligheden for at opleve.

En god diagnose kræver som minimum et panoramarøntgenbillede og en grundig konsultation. I Danmark koster et panoramarøntgenbillede typisk Kr. 850,00-1.250,00 (koster kun 100,00 PLN i Polen eller ca. Kr. 175,00), konsultationen Kr. 2-300,00 og enkelte klinikker tager endda Kr. 200,00 for at udarbejde et tilbud. Du har mao. hurtigt brugt ca. Kr. 1.500,00 på en forundersøgelse i Danmark.

For kun Kr. 1.400,00 pr. person (fra Sjælland) får du rejsen, dansktalende tolk og konsultation! Dvs. at du kun skal betale 1000,00 PLN for et panoramarøntgenbillede.

For kun 250,00 PLN (Kr. 450,00 - før tilskud) har du mulighed for at bestille en udvidet tandrensning med ultralyd og sandblæsning. Du vil få en regning af klinikken, hvor du vil få en stor del af undersøgelsen tilbage af sygesikringen! Læs mere

På klinikken vil den engelsktalende tandlæge sammen med din dansktalende tolk give dig en grundig undersøgelse. Dine tænder vil blive gennemgået tand for tand og du vil blive vist forskellige løsninger samt få et tilbud på din behandling, herunder hvor mange dage/besøg denne vil tage.

Der vil sikkert ikke være tid til at starte din behandling, men vi kan efter forudgående samtale med dig sørge for at have én eller flere tandlæger tilrådighed, så vi kan påbegynde behandlinger, som efterfølgende kræver heling og så du sparer en rejse til Stettin. F.eks. hvis du først skal have trukket én eller flere tænder ud for efter 3-4 måneder at få implantater eller proteser. Tandrensning, 1-2 rodbehandlinger, antibiotikabehandling mod infektioner, fyldninger (huller) og evt. implantater kan evt. også nås, men vi kan ikke garantere dette. Ved du, at du skal have en tandregulering skal du meddele os dette, så vi kan sørge for at vores ekspert i tandregulering vil være til stede.

 

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »