Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

BeautySmiles Julekonkurrence 2017

Julekonkurrencen 2017 er slut. 

Vinderne blev:

Rejse og ophold for 2 personer blevet vundet af:
Bente Larsen, Ålborg
Leila Andersen, Høng

1-dagsturen for 1 person blev vundet af:
Margrethe Nielsen, Asperup
Leni Kristiansen, Tørring

Jul med BeautySmile!

BeautySmile elsker Julen og derfor udlover vi to 5-dagsrejser for 2 personer inkl. overnatning i en af vores 7 lejligheder samt to 1-dagsrejser for 1 person til alle nye kunder.

For at vinde skal du deltage i følgende konkurrence:

En standard 3-punktsbro består af 3 kroner, der er sat sammen og koster i Danmark typisk Kr. 16.500,00.

Hvad koster den tilsvarende 3-punktsbro i Polen (Stettin):

a) 3.000,00 PLN eller ca. Kr. 5.342,00 - (Kr. 1.742,00 efter tilskud fra Danmark i gr. 1 og 2)

b) 5.000,00 PLN eller ca. Kr. 8.904,00 

c) 8.000,00 PLN eller ca. Kr. 14.247,00

Gå til vores hjemmeside og udfyld kontaktformularen: http://www.beauty-smile.dk/kontakt.html

Skriv hvordan du har hørt om BeautySmile (en af de ni kategorier nedenfor) samt om en 3-punktsbro koster a, b eller c i feltet: Hvilken slags behandling:*

Skriv i samme felt, hvilken tandbehandling du og evt. din rejseledsager forventer, herunder evt. spørgsmål, samt hvilke uger I helst vil rejse.

Tilmeld dig vores facebook side på: https://www.facebook.com/beautysmiledk og del vores Julekonkurrence med dine venner. 

Hvor har du hørt om BeautySmile: 

  • Radio NORD FM den ”skriv datoen”
  • Gul & Gratis den ”skriv datoen”
  • BT ”skriv datoen”
  • Fundet  på Internettet den ”skriv datoen”
  • Fundet på Internettet med Google den ”skriv datoen”
  • Set annonce på Facebook den ”skriv datoen”
  • Min ven har delt annoncen på Facebook den ”skriv datoen"
  • En ven/bekendt har anbefalet mig BeautySmile
  • Andet/husker ikke

Rejserne og ophold
I bliver hentet i en komfort minibus på din hjemmeadresse en søndag, hvis ruten ikke er alt for langt fra din adresse, og kørt til Szczecin i Polen. Vores chauffør vil hjælpe med indkvarteringen i lejligheden.

Mandag morgen henter vores dansktalende tolk/guide Jer og kører jer til klinikken, hvor han vil oversætte og forklare den anbefalede behandling.

Din/Jeres behandlingen vil være færdig torsdag aften. Der vil være et kontroltjek fredag morgen inden chaufføren kører Jer til Danmark.

Du/I kan altid se vores rejser på følgende side: Se http://www.stettin-guide.dk/nyttigt/Rejsetilbud.html - vælg Sjælland eller Fyn/Jylland.  

Vi administrerer 7 lejligheder i centrum af Stettin, som alle ligger i gå-afstand til tandlægen. Du får den lejlighed, der er ledig i den uge du/I vælger: Se http://www.beauty-smile.dk/travel-guide.html

Regler for deltagelse
Du skal tilmelde dig ind til den 24. december kl. 12.00. Tidligere kunder og facebook venner får løbende tilsendt gode tilbud og kan ikke deltage. Der vil komme et Nytårstilbud til alle (dog ikke til de fire vindere)!

Udtrækning af vinderne
Vinderne bliver kontaktet via e-mail, sms samt opslag (kun navn) på facebook søndag den 24. december (Julegave fra BeautySmile).

Rejsen skal afholdes inden den 31. marts 2018.

Hovedpræmie:
Rejse for to personer til en værdi af ca. Kr. 3.500,00 (efter rabat)
Desuden får I gratis en dansktalende tolk/guide til en værdi af Kr. 800,00, som oversætter og forklare tandbehandling hos tandlægen.

I alt: Kr. 4.300,00

Sidepræmier:
Vi udlover i alt 2 sidepræmier til en værdi af Kr. 1.550,00 pr. stk. Det vil være en 1-dagstur lørdag den 27. januar 2018 eller lørdag den 24. februar 2018. Du vil få en grundig gennemgang og et tilbud på, hvad din kommende tandbehandling vil koste. Du kan læse om 1-dagsturen på: Læs mere

BeautySmile ønsker dig held og lykke.

Du vil fremover modtage mange gode rejsetilbud også selv om du ikke vinder.

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »