Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Garanti - Dansk tolk i Polen!

Kontakt linkPorcelansfyldning - 2 års garanti

- Kroner - 5 års garanti

Implantater - 10 års garanti

                    
Forudsætning: 

Kontrolundersøgelse hvert halve år.

Garantien ydes ikke hvis:

· Såfremt mundhygiejnen forsømmes

· Såfremt tandlægens instruktioner ikke er fulgt

· Såfremt patienten undlader at få behandlet tand- eller mundsygdomme

· Såfremt patientens tandkød eller knogle forandres som følge af den naturlige udvikling

· Såfremt der opstår sygdom hos patienten der har en dokumenteret indvirkning på tændernes tilstand

· Såfremt der er mangler tænder

** Manglende tænder betyder ofte, at de resterende tænder overbelastes og kan ødelægge såvel de nye som gamle tænder. Derfor anbefaler vi altid at få lavet hele tandsættet 

Ekstra garanti:

Vi har hjulpet mere end 1.000 patienter gennem de sidste par år og vi har kun haft 2 patienter, hvor vores udvalgte klinikker måtte betale for en ny krone. Dette skyldes sandsynligvis vores meget høje kvalitetskrav til klinikkerne samt at vi i vores samarbejdsaftale med klinikkerne stiller følgende betingelse:

· Klinikken skal besvare en hver klage skriftligt inden 5 dage

· Klinikken skal komme med et behandlingsforslag inden 10 dage, hvis klagen er berettiget (se ovenstående betingelser)

· Klinikken kan vælge at betale din tandlægeregning hos din klinik i Danmark, hvis klinikken vurderer, at det er nemmere. F.eks. hvis du taber en fyldning (er aldrig sket).

· Vi tilbyder i forbindelse med ovenstående en times gratis oversættelse/tolk, hvis du ved første booking valgte pakke 2 eller 3 – se ”vores service”. Ved pakke 1 skal du selv skrive direkte til klinikken på engelsk - vi kan ikke svare på spørgsmål, når vi ikke har været til stede og ikke ved, hvad du har aftalt med klinikken.

I tvivls tilfælde forbeholder klinikkerne sig rettigheden til at vurdere klagen på klinikken i Polen. Vi vil i dette tilfælde arrangere en billig rejse og ophold til Stettin eller Krakow.

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »