Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Konsultationsweekender i Krakow - dansk tolk

Der vil være dansk tolk på klinikken i følgende weekender:


Ingen aftalte weekender. Ring, så taler vi om, om det er muligt at oprette en weekend, hvor du alligevel er i Krakow. 

Pris: Kr. 400,00 (pakke 2)

Vi anbefaler, at du/I tager et fly til Krakow torsdag, fredag, lørdag eller søndag og rejser tilbage weekenden efter. På den måde får I mulighed for at opleve Krakow, som er en af de smukkeste byer i Polen og klinikken vil med garanti have nok tid til selv at udføre store behandlinger.

Vi har planlagt konsultationsweekenderne således, at der ugen efter vil være én eller flere feriedage.

Hvis du gerne vil opleve Krakow og blot have en konsultation, så er det selvfølgelig også muligt. Der er weekendture fra både Billund og København (torsdag til søndag og søndag til tirsdag).

Der skal være min. 4 tilmeldinger for at vores tolk rejser til Krakow, så meld dig/Jer gerne til i god tid.  

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »