Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Drebot Dental

Beskrivelse:

Drebot Dental Klinik er en lille og hyggelig klinik, som ejes af Dr. Rafal Drebot. Tandlægerne på klinikken er højt respekteret specialister indenfor områder såsom: Implantater, Proteser, Tandkroner, Rodbehandlinger, Tandregulering, Kæbekirurgi og kosmetisk tandbehandling. Har du tandlægeangst anbefaler vi desuden denne klinik.

Klinikkens ejer har praktisk erfaringer fra det private tandlægesystem siden år 2000 og han har siden år 2002 behandlet patienter fra Danmark. Klinikken behandler i dag 98% af vores kunder. Vi startede samarbejdet op i februar 2009. Ejeren (kirurg og implantatspecialist) havde pr. 1. januar 2018 indsat ca. 8.000 implantater og udført 2.000 sinus løft siden vi startede samarbejdet!

Klinikken har 2 kirurger, 4 tandlæger og 2 klinikassistenter og tilknyttet Stettins bedste specialister indenfor kæbekirurgi, paradentosebehandlinger, tandregulering og fuldnarkoselæger.

Klinikken ligger kun 1,5 km fra centrum, og i gå-afstand vores udlejningslejligheder samt nogle af hotellerne i centrum. Valg af denne klinik er optimal, hvis du også ønsker at opleve en historisk storby.

Priser:

Beregne pris på din behandling

Referencer:

Her kan du læse om andres oplevelse med Dental Drebot klinikken: Læs mere

Betaling til klinikken:

Det billigste er at tage kontanter med. Du får en god kurs i Polen og så spare du overførselsgebyrer og bankers dårlige vekselkurser. Skulle du ikke have lyst til at rejse med mange kontanter eller betale med kort på klinikken, så er det muligt at overføre direkte til klinikken. Du skal vælge at overføre i Polske PLN, så klinikken ved, hvilket beløb du ønsker at overføre. Hvis du ikke vælger at betale afsender og modtager gebyr, så skal du regne med, at modtager gebyret er ca. 20,00 PLN.

Vi har også en dansk konto, som du kan overføre til, men kun efter aftale.

Bankkonto:

mBank S.A.


Kontoindehaver:

Drebot Dental v/Rafal Drebot
Bohaterów Warszawy 101/2
70-341 Szczecin
Polen


IBAN nummer:
PL78114020040000370259591859

Swift kode:
BREXPLWMBK

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »