Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Benny Bjørnsholm - Afsluttet 10. januar - 15. januar

Kan kun varmt anbefale Beauty-smile. Efter første tur til Stettin og et overslag på min behandling var jeg ikke et sekund i tvivl om at det var det rigtige jeg havde valgt. Behandlingen igennem Beauty-Smile vil koste mig ca. 51.000 ,- Dkr. Hvor jeg i Danmark havde fået 2 tilbud hvor prisen var 120.000,- Dkr. I Flensborg hvor jeg ellers har tandlæge lød tilbuddet på 80.000,- Dkr. (Komplet tandsæt)

Min behandling var i top fra A til Z ingen smerter og en service i top, fantastisk personale og ingen slinger i valsen eller andre uforudsete udgifter end hvad der var aftalt.

Beauty-Smile havde lejligheder hvor jeg fik en i centrum med udsigt og måske lidt for stor til lille mig smile-humørikon men en dejlig lejlighed med alt i køkkenet man skulle bruge for selv at ville lave mad.

Beauty-Smile tilbyder en rundtur i og omkring Stettin med Dansk tale, kan varmt anbefales.

Servicen ved Beauty-smile er i Top klasse! Mit 3. besøg valgte jeg at blive afh. på min private adresse. Bilen kom til aftalte tid og en fornøjelse at lukke min hoveddør og Wupti så var jeg på vej ned igennem Jylland til Stettin. God Chauffør og meget behagelig tur.

Jeg kan ikke slutte min ros til Beauty-Smile de har ydet en fantastisk service før og efter behandlinger og alle aftaler er overholdt inkl. klinikken.

VH. Benny Bjørnsholm (med verdens flotteste tandsæt)

 

« tilbage til Drebot Dental klinik referencer

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »