Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Benny Jacobsen - 20. marts - 25. marts 2016

Tema: Implantater og et helt tandsæt

Har lige været 5 dage i Stettin for at få lavet hvad jeg troede var ét implantat i undermunden og en krone i overmunden.

Efter at have fået taget røngtenbilleder og undersøgt tandrækken, fandt vi sammen ud af at jeg i stedet skulle have lavet hele tre implantater og en reparation af en fyldning pga. karies. Det kan måske lyde overvældende, men det føles godt at tandlægerne er så grundige og undersøger dig ordentligt og kommer med en behandlingsplan som kan holde i længden. Jeg kunne godt have valgt at få lavet to broer i stedet og spare nogle penge, men hvem vil dog have lavet broer når implantater er så billige i forhold til DK. Min samlede behandling kommer til at koste ca. kr. 37.000,- incl. et sinusløft (opbygning af kæben så den kan bære implantatet), den samme behandling i DK ville have stået mig i min. kr. 80.000,-.

Da jeg var dernede trak de to tænder ud som var flækket, så der er klar til at få lavet implantaterne i kæberne til sommer. Senere på året er det så tid at få to af kronerne på og så skal jeg derned i marts 2017 og have den sidste krone på den tand som skal have et sinusløft.

Når behandlingen er afsluttet har jeg en komplet tyggeflade og et tandsæt som gerne skulle holde resten af min tid.

Tak til tandlægerne Rafael og Kamilla, og ikke mindst til Jesper for den rigtig god service på turen. Jeg ser frem til at komme ned til jer igen og kan kun anbefale andre at kontakte Beauty-Smile hvis de skal have lavet tænder.

 

« tilbage til Drebot Dental klinik referencer

 

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »