Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Henrik Blunck - 24. maj - 29. maj 2015

Tema: Ens velbefindende ligger dem på sinde

Allerede ved ankomsten er det en yderst positiv oplevelse, at komme i klinikken. Man opdager hurtigt, at ens velbefindende ligger dem på sinde. En god samtale med Dr. Drebot giver et overblik over hvad der kan gøres, og jeg følte mig i særdeles trygge hænder lige fra begyndelsen. Undervejs i behandlingen oplevede jeg flere af tandlægerne med hver sine specialer, og det var virkelig en fornøjelse at være hernede i de fem dage.

Samtidig er det betryggende, at Jesper (fra beauty-smile.dk) er til rådghed nede i Polen hvis der skulle dukke noget uventet op. Ikke at man får brug for det, men det giver en vis ro, at vide, at der er nogle med erfaring til stede hvis der bliver brug for det.

Herhjemme i Danmark er vi vant til at praje en taxa, men tandlægen var sød nok til at pointere, at sådan gjorde vi ikke nede i Polen. Nej, her bestiller vi den – og det gav jo rigtig god mening, at de derfor ikke reagerede på den adfærd jeg kom med. Så udover en positiv oplevelse på tandbehandlingen lærte jeg også lidt om det land jeg besøgte.

Jeg glæder mig allerede til kommende besøg hernede, og siger stor tak til hele teamet på Drebot Dental. I har givet mig et helt nyt syn på tænder, og det er jeg helt sikker på vil være sundt for bisserne efter mange års negligering.

Henrik Blunck, Kalundborg

« tilbage til Drebot Dental klinik referencer

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »