Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Karolina og Kristian Skov Andersen - 20-31. januar 2014

Tema: BeautySmile hjælper når nøden er størst

Lige hjemkommet efter et tolv dages tandlægebesøg i Stettin må vi kigge lidt tilbage på et ophold med helt specielle oplevelser - mest af den positive slags heldigvis:  Effektiv  start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!  Alt gik som smurt, men helt uden uvelkommen dramatik blev turen til Stettin dog ikke. Se blot her:

At stå i et fremmed land uden penge, uden hævekort og sågar uden tandbørste er noget af en klam fornemmelse, men det var præcis, hvad der skete for min viv og mig, og så var det endda helt selvforskyldt. Vi var blevet hentet af BeautySmiles minibus ved vores gadedør for at blive fragtet til Stettin med al vores bagage. Da vi seks timer senere hentede bagagen ud af bilen, var håndtasken med ovennævnte effekter og en hel del flere omhyggeligt udvalgte genstande som eksempelvis medicin ikke kommet med.

Hvad gør man i en sådan situation?  Ja, jeg blev i hvert fald godt sur på mig selv uden rigtig at kunne bruge den slags til noget.  En løsning måtte findes, for vi kunne ikke klare os i tolv dage uden taskens indhold.  Efter ret så fortvivlede overvejelser omkring løsningsmuligheder, nåede vi frem til, at Jesper måtte være det, vi kunne klynge os til. Her skal lige nævnes, at Jesper er indehaver af BeautySmile, det firma der stod for den praktiske del af turen. Så jeg ringede til Jesper.

Mit spørgsmål til Jesper gik på, om han kunne stille en konto til rådighed i Stettin, som vi kunne få overført penge til fra Danmark.  Det var godt at høre Jespers stemme i telefonen. ” Jo,” lød det ” men ville det ikke være bedre, om vi fik tasken  herned til Stettin?”, og så tog han ellers fat på at klare grejerne. En polsk chauffør på vej til Stettin fra Danmark fik lovning om en flaske vin, hvis han lige kunne smutte ind omkring Nykøbing F. banegårdsplads, hvor vores flinke nabo så skulle parat med tasken. Det var bare så godt at se turen blive reddet, da vi senere på dagen havde penge, medicin og alt andet indhold fremme, hvor det skulle have været fra begyndelsen. Tak Jesper, du var dagens mand! 

Med venlig hilsen,
Karla og Kristian

« tilbage til Drebot Dental klinik referencer

 

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »