Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Om os

Kontakt linkDer er flere gode udbydere af tandlægerejser og fælles for os alle er, at du kan være sikkert på at komme til professionelle klinikker, som kan klare din behandling. Vi får ofte spørgsmålet – Hvad er forskellen på Jer og de andre og her er nogle af forskellene: 

Rejsen:
Enkelte udbydere tilbyder urealistiske billige rejser og hvis du studere priserne hos deres tandlæger, så ved du hvem der betaler for rejsen. Det er gyngerne og karrusellen! Hos os betaler du for, hvad rejsen reelt koster og det samme gælder for priserne hos tandlægen. Du finder aldig vores billige rejser og med overnatning i gode lejligheder på følgende side: Læs mere

Priserne:
Vi har 2 klinikker i Stettin og 1 i Krakow. Det er ikke de billigste klinikken, men klinikkerne er nøje udvalgt efter, at de har den ekspertise, der skal til for at gennemføre alle typer af behandlinger inden for 3-5 dage. Alle vores tandlæger har flere års erfaring med udenlandske patienter, hvilket ofte vil sige store og svære behandlinger. Selv om der findes billigere klinikker, så er priserne på vores udvalgte klinikker under, hvad vores kollegaer tilbyder (klinikken skal ikke betale for rejsen eller vores service).

Vi skjuler ikke vores priser og du kan selv regne og vurdere: Se prislisten

Her er nogle eksempler (det er desværre svært at finde de andres priser): 

 BeautySmile  AvMinTand  Dentour 
Forundersøgelse  Gratis  Ikke oplyst Gratis  
Panoramarøntgen   143,34
250,00  250,89
Standard krone  1.792,111.875,00 2.258,06 
3 ledet bro 5.376,34 
5.625,00 6.774,19
Implantat  fra
5.017,92
Ikke oplyst6.003,58
Implantat inkl. krone 8.960,57Ikke oplyst 11.111,11

Der afregnes i polske PLN. Kursdatoen er den 17.09.2015 - kurs 0,558. Tjek selv dagskursen på www.valutakurser.dk

Service:
Vi tilbyder alle gratis rådgivning og overslag på din behandling ud fra de oplysninger du giver os samt booking hos tandlægen. Som de eneste tilbyder vi, at du kan booke en dansktalende tolk for kun Kr. 400,00 eller Kr. 700,00 i Stettin eller Krakow: http://www.beauty-smile.dk/Priser/Vores-Service.html 

Hvis du har valgt servicepakke 2 eller 3 vil din tolk afhente dig første gang ved dit hotel eller lejlighed og køre dig til klinikken. Tolken vil forinden køre dig til optagelser af panoramarøntgenbillede. Efterfølgende vil tolken ledsage dig under forundersøgelsen, og oversætte alt hvad tandlæge siger, og afsluttende vil tolken hjælpe med at lave din behandlingsplan eller oversætte tandlægen plan.

Idet vi kender din behandlingsplan har vi under og efter dit ophold mulighed for at rådgive dig, hvis du har spørgsmål. Vi står desuden 24h til rådighed og du kan altid bede tandlægen under din behandling om at kontakte os, hvis vi telefonisk skal oversætte eller forklare et eller andet.

99% af vores patienter vælger denne service også selv om de er gode til engelsk (alle vores tandlæger taler engelsk), men det er en fordel at få forklaringer på ”menneskesprog” samt at det er en fordel, at vi kender din behandling og kan rådgive dig under dit ophold. Da vi kender din behandlingen vil vi også følge op efter din afrejse og hjælpe med næste besøg, hvis det skulle være nødvendigt. 
 

Hvis du sammenligner med besparelsen i forhold til Danmark og for den sags skyld de andre klinikker (formidlere) i Stettin/Krakow, så skulle der også være plads i budgettet til at få en service, så du kan føle dig tryk gennem hele behandlingen.  

Oplevelser i Stettin:
Foruden at hjælpe dig med tandlægebehandlingen hjælper vi også med at du får en ferieoplevelse i Stettin og Krakow. Dette gør via Stettin Guiden og Krakow Guiden, hvor du har mulighed for at planlægge hele opholdet med guidede ture, kanalrundture, restaurant besøg og meget meget mere. Se www.stettin-guide.dk eller www.krakow-guide.dk

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »