Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Hvad kan du forvente af BeautySmile og de udvalgte polske tandlæger?

Hvis du har tandlægeskræk, er usikker omkring behandlingsniveauet i Polen eller blot vil være sikker på, at du er i gode hænder hos BeautySmile, så har du her muligheden for at læse om, hvad tidligere patienter har oplevet.

Kommentarer:

Jonna Jensen
Tema: Sådan kom Jonna af med min tandlægeskræk

Jonna Jensen havde ikke været ved tandlægen i mange år, da hun led af tandlægeskræk.
"Pludselig var der gået 1½ time og jeg sad fuldstændig afslappet og hyggesnakkede med en tandlæge… Ja man kan da blive overrasket over sig selv. Ingen panik – ingen hjertebanken – ingen svedige hænder, men meget smil og godmodig drilleri..."

Læs mere »

Kim Bressendorff
Tema: Bedre behandlinger i Polen

Kim vidste, efter samråd med os, at han skulle gennem en større behandling og at han ville spare omkring kr. 100.000,00 inkl. ophold og rejse, men han viste ikke, at de polske tandlæger ville rede hans liv mod en kviksølvsforgiftning. Der er sikkert mange dygtige danske tandlæger og vi oplever sikkert kun mange af dem, som har problemer, men hver tredje patient som kommer til Polen har problemer med forkert udfyldte rodbehandlinger, huller under amalgamfyldningerne, kroner som ikke dækker de naturlige tænder m.m.
Læs mere »

Lone Thorius

"Det er takket være dig og din side at jeg fandt en så dygtig tandlæge og turde tage springet og vælge en tandlæge i polen..."
Læs mere »

Birthe Thygesen

"Jeg er meget tilfreds med behandlingen på tandklinikken. Omgivelserne var dejlige og tandlægen meget behagelig og professionel..."
Læs mere »

Læs og skriv referencer om specifik klinik:

Dental Drebot i Stettin »
RaDent i Stettin »
Indexmedica i Krakow »

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »