Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Lone Thorius

Hej Jesper
Jeg vil lige sende min beretning til dig og du må gerne bruge den på din hjemmeside.

Det er nu over et år siden du satte mig i forbindelse med en fantastiks tandlæge, og den service med at der hurtigt blev booket en tid til mig og tolken som hjalp på det lokale sygehus var helt i top.

Jeg har kun roser til overs for den fine service og gode side du har lavet, jeg har som sagt gået ved en top professionel tandlæge som havde tid når jeg kom til polen ,og jeg tvivler på at en dansk tandlæge kunne have lavet det halvt så flot som Thomaz hos Castle hill clinic har lavet mine 4 implantater, jeg har efterfølgende været mange gang i Stettin , men det er takket være dig og din side at jeg fandt en så dygtig tandlæge og turde tage springet og vælge en tandlæge i polen.

Med venlig hilsen
Lone Thorius

« tilbage til Beauty-Smile referencer

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »