Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Priser - Dansk tolk i Polen!

Kontakt linkGratis rådgivning på dansk: +45 36 99 06 77

Vi har med vilje valgt klinikker, der kun anvender materialer af højeste kvalitet og som har udstyr, som er det nyeste på markedet. Der findes dermed også billigere klinikker i Polen eller for den sags skyld andre steder i Europa, men vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Følgende er gennemsnitpriser på de enkelte klinikker. Der kan der være små variationer mellem de enkelte klinikker.

Priserne er opgjort i PLN, da der afregnes i PLN på klinikkerne og da der kan forekommer små kursvariationer. Alle priser er inkl. moms og før tilskud fra den offentlige sygesikring og Sygeforsikringen Danmark. Du kan tjekke dagskursen på http://www.valutakurser.dk/.

Priser på behandlinger
Læs mere

Bereg selv prisen på din behandling
Læs mere

Vores service
Læs mere

Tilbud:
Billige rejser hver uge: Læs mere

Afbudsrejser/last minute: Læs mere

1-dags ture og weekendture:Læs mere

Priserne er vejledende. Der tages forbehold for tastefejl og ikke opdaterede prisstigninger.

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »