Beauty Smile Dental (Szczecin) - Dansk tandlægeklinik i Polen!

BEAUTY SMILE DENTAL

Beauty Smile Dental eller ”Beauty Smile" - Stomatologia, Implantologia i Ortodoncja på polsk blev grundlagt i 2019 efter at have hjulpet andre klinikker i 16 år.

Sammen med nogle af de bedste tandlæger, som har mange års erfaring i store og svære behandlinger på kort tid, valgte vi at åbne en ny klinik med det nyeste og mest moderne udstyr og derved kunne tilbyde de bedste tandlægerejser og behandlinger.

Klinikken er grundlagt specielt med det formål at henvende sig til de mest krævende patienter, der forventer en yderst professionel behandling foretaget af specialister, der benytter sig af topmoderne og den nyeste teknologi. Tandlægerne på klinikken er højt respekterede specialister indenfor områder såsom: implantater, proteser, tandkroner, rodbehandlinger, paradentose, tandregulering, kæbekirurgi og kosmetisk tandbehandling.

Alle er velkommen også de ”små” behandlinger, hvor du kun sparer nok til at få en gratis rejse. Vi er en af de få klinikker i Stettin, hvor det er muligt for rullestole, at komme ind og rundt samt på toilettet og efter endt (eller før) behandling er det muligt at få massage direkte på klinikken eller i en af lejlighederne.

For at kunne udføre de bedste behandlinger og på rekordtid har vi indgået et samarbejde med to laboratorier. Det ene er specialist i fremstilling af abutment (mellemstykke) til alle typer kroner og til næste alle typer implantater og det andet ligger direkte på Szczecin tandlægehøjskole og sygehus, og dermed højt anerkendt blandt professorer og undervisere (udvalgte tandlæger, som underviser på skolen og hjælper med komplekse behandlinger på sygehuset). En af vores tandlæger og kirurg underviser 3 dage om ugen på tandlægehøjskole.

Klinikkens ejer har praktisk erfaringer fra det private tandlægesystem i Polen samt har arrangeret tandlægerejse siden år 2003 for patienter fra hele Europa og endda fra USA. Klinikken behandler i primært udenlandske kunder.

Klinikken har 2 kirurger, 3 tandlæger og 3 klinikassistenter og 2 receptionister. For tandregulering (voksne og børn) henviser vi til en specielklinik.

Klinikken ligger kun 200 meter km fra centrum, og i gå-afstand vores udlejningslejligheder samt nogle af hotellerne i centrum. Valg af vores klinik er optimal, hvis du også ønsker at opleve en historisk storby, men har fokus på din tandbehandling.

REFERENCER:

Her kan du læse om andres oplevelse med Beauty Smile Dental:
Læs mere

BETALING TIL KLINIKKEN:

Det billigste er at tage kontanter med. Du får en god kurs i Polen og så sparer du overførselsgebyrer og bankers dårlige vekselkurser. Skulle du ikke have lyst til at rejse med mange kontanter eller betale med kort på klinikken, så er det muligt at overføre direkte til vores danske konto, og vi betaler klinikken for dig, eller til klinikkens polske konto.

Ved overførsel til os skal du først henvende dig til os, så vi kan tjekke dagskursen og sende dig den samlede opgørelse. Du bedes aldrig overføre uden først at have kontaktet os.

NORDEA - BEAUTYSMILE

Reg.: 2370
Konto: 0742144615

Denne konto er kun til overførsel efter aftale og kun for behandlingen. Kørsel og betaling for lejlighederne er til anden konto.

Ved overførsel til klinikken skal du vælge at overføre i Polske PLN, så klinikken ved, hvilket beløb du ønsker at overføre. Hvis du ikke vælger at betale afsender og modtager gebyr, så skal du regne med, at modtager gebyret er ca. 20,00 PLN.

BANKKONTO – BEAUTY SMILE DENTAL

mBank

KONTOINDEHAVER:

IBAN nummer: PL04114020040000380279570777

Swift kode: BREXPLPWMBK

BILLEDER:

GABINETS
RECEPTION


+45 22 30 42 58