Beauty Smile Dental - Dansk tandlægeklinik i Stettin i Polen med moderne udstyr og erfarende tandlæger

BEAUTY SMILE DENTAL

Vi har hjulpet tusindevis af patienter med tandlægerejser til Sverige, Ungarn, Tjekkiet og Polen siden 2003 og i 2019 åbnede vi vores egen klinik i Polen, Stettin. Vores store erfaring med udenlandske patienter og vores tætte samarbejde med mange dygtige tandlæger og kirurer medførte, at vi kunne åbne vores egen klinik og ansætte nogle af de bedste tandlæger i Stettin.

Læs mere om klinikken


Vi vil sammen med dig vurdere, hvor mange dage du skal afsætte og planlægge rejsen. Udfyld ”Kontaktformen” og vi vil kontakte dig indenfor få dage.

Fordelen ved at vælge Stettin (Szczecin) er, at vi har vores egne minibusser, som kan hente dig i Danmark samt at vi administrerer flere  lejligheder, som alle er indrettede specielt til tandlægekunder.

Mange vælger en 5-dagstur første gang, som er søndag til fredag, og behandlingen udføres på 4 dage. Vi kan nå selv store behandling, så længe det ikke kræver heling. Læs mere om 5-dagsturene: Her

Er du usikker og vil du gerne selv se, at du ikke får bedre behandling andre steder, så tag med på en weekendtur (Fyn og Jylland) eller en 1-dagstur fra Sjælland. Læs mere om 1-dagsturene: Her

Vi er bosat i Stettin og derfor har du desuden muligheden for at få dansk tolk på klinikken samt besøge os på vores kontor (på klinikken), hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at opleve alle ”mulighederne” i Stettin.


+45 22 30 42 58