Tandudtrækning

TANDUDTRÆKNING

Tandudtrækning – læs nedenstående, hvis du gerne vil have implantater eller en kraftig kæbe efter tandudtrækning.

En tandudtrækning er ikke ”kun” en udtrækning og derfor har vi investeret i specialudstyr og syer efter tandudtrækningen.
Tid er penge og derfor ”nøjes” tandlægen ofte kun med at trække tanden/tænderne, men der vil efterfølgende være stor risiko for infektioner og patienten vil miste en del kæbeben. Vi ser desværre også eksempler på, at tanden er ”rokket” ud og ikke trukket, hvilken forringer chancerne for implantater betydeligt.

Hos Beauty Smile Dental i Stettin syer vi som standard efter en tandudtrækning. Det tager tid, men det nedsætter risikoen for infektioner og samtidig fylder blodet ”hullet” op, og det er blodet der efterfølgende ”størkner” og danner kæbeben.

Det er altid en fordel at have et kraftigt kæbeben også hvis du efter tandudtrækningen ”blot” ønsker en almindelig akrylprotese. Du kan miste op til 1 mm kæbeben om året ved at bruge protese, så det er vigtigt at have et kraftigt kæbeben fra starten.

Ønsker du et fast bid med implantater og kroner eller en klikprotese, som sættes fast på implantater, så er det endnu mere vigtigt at have et kraftigt kæbeben.

Derudover har vi specialudstyr, hvor vi centrifugere patients eget blod og derved afskiller blodet. Vi anvender plasmadelen til at fylde huldet op efter tandudtrækningen. Plasmaen er patients egne celler og derfor heler kæben hurtigt og der mistes kun minimalt kæbeben efter tandudtrækningen.

Derfor anbefaler vi alle patienter, selv ved kun én tandudtrækning, at komme til vores klinikken i Stettin.

Du kan læse mere om blodplasma på følgende side: https://da.wikipedia.org/wiki/Blodplasma

Tandbehandling er ikke kun billigere i hos Beauty Smile Dental, men også på højt niveau og med det nyeste udstyr.

Du er altid velkommen til at ringe og stille spørgsmål til de enkelte behandlinger.
Beauty Smile Dental
+45 22304258+45 22 30 42 58