Beauty Smile Dental - Dansk tandlægeklinik i Polen med moderne udstyr og erfarende tandlæger

Vi har siden 2003 fulgt danske patienter til tandlægen i Stettin, og i 2006 startede vi også et samarbejde med en klinik i Krakow, som vi dog valgte at stoppe med i 2023, så vi koncentere os 100% om tandbehandling i Stettin og vores koncept med egne minibusser, værelser og lejligheder. I 2019 indgik vi et samarbejde med nogle af de dygtigste tandlæger, som vi havde samarbejdet med i mange år, og åbnede vores egen klinik. Dette har givet os helt andre muligheder for at tilbyde de bedste tandlægerejser og de bedste tandbehandlinger. Hver måned hjælper vi 30-80 patienter med at arrangere tandlægerejser til Polen, Szczecin. Vi er i stand til at håndtere omkring 10 patienter om dagen, så vi kan også hjælpe dig, din familie, dine venner, bekendte, arbejdskollegaer m.fl.!

Klinikkerne, som vi samarbejder med, inkl. vores egen, er omhyggeligt udvalgt ud fra personalets serviceniveau, kompetencer og sprogkundskaber samt klinikkens udstyr. Du vil IKKE blive henvist til en klinik, som ikke er i stand til at klare din behandling.

Hygiejneniveauet er højt, da den polske lovgivning på dette område er meget streng. Alle tandlægerne bruger engangs latexhandsker. Alle instrumenter koges og desinficeres inden de bruges igen. Til dette benyttes moderne og højteknologisk desinfektionssystemer.

Tandlægerne gennemgår løbende efteruddannelser og deltager i seminarer og kurser i og udenfor Polen. Tandlægerne er derfor hele tiden opdateret med de nyeste behandlingsteknikker. Tandlægen giver sig god tid til at vejlede dig som patient, og du bliver forelagt de forskellige behandlingsmuligheder.
Alle spørgsmål undervejs bliver besvaret, så du som patient kan føle dig tryg hele vejen. Alt sammen gør at man som patient er garanteret en kyndig og ærlig rådgivning samt faglig ekspertise. Dette anser vi for vigtigt for, at du kan føle dig 100 procent tryg før, under og efter behandlingen.

Kun de allerbedste klinikker er gode nok for vore patienter. Med mere end 17 års erfaring kender vi patienters krav og forventninger, og vi ved hvordan klinikkerne arbejder og forholder sig til patienterne. Samtidigt har vi opnået stor indsigt i tandbehandling og i at planlægge behandlingsforløb med rejser og ophold, så vi kan tilbyde dig en tandlægerejse uden bekymringer.

Gennem egne erfaringer, hyppig kontakt med tandlægerne og tilstedeværelse under operationer har vi oparbejdet en viden om behandlingsmetoderne, og vi kender til patienternes forventninger og kulturelle forskelle. Dette giver større tryghed for patienterne.

Afhængigt af hvilke behandlinger, der skal udføres, kan der ofte spares mellem 50 og 80 procent ved at vælge en dygtig polsk tandlæge frem for en dansk, og man er stadigt berettiget til tilskud fra den offentlige sygesikring og evt. fra Sygeforsikringen Danmark, da Polen er medlem af EU. Vi hjælper dig med dette, så spørg endeligt.

Vi hjælper også med andre ting under opholdet, f.eks. reservering af borde på restauranter, guidede ture, en tur til massøren osv (kun i Stettin/Sczecin). Denne service er GRATIS - vi forsøger kort sagt at gøre turen til Polen til en positiv oplevelse, således at vore gæster kan tage tilbage til Danmark og anbefale Polen som rejsemål for deres bekendte.


+45 22 30 42 58