Diagnose - Panorama røntgen, CT scan, RTG, mundkamera etc. Vi har alt udstyr på klinikken i Polen.

Både vi og klinikkerne er vant til patienter med tandlægeskræk (odontofobi) og ofte hjælper en samtale med os for at overvinde skrækken. Din polske tandlæge giver sig mere tid til patienterne end du er vant til og det i sig selv hjælper ofte på skrækken.

Vi har siden 2003 haft flere hundrede patienter med tandlægeskræk. Hvis du har prøvet alt og er sikker på, at vi ikke kan berolige dig, så kan en lille pille hjælpe dig med at slappe af. Samtlige klinikker samarbejder desuden med narkoselægerne fra hospitalerne og tilbyder derfor fuldbedøvelse.

Præmedikation er en løsning til patienter som lider af tandlægeskræk. En halv time forud for behandlingen får patienten en tablet, som gør det muligt at slappe af i tandlægestolen. Du må ikke køre i bil 24 timer efter. Vi har haft flere patienter, der har slappet så meget af, at de er faldet i søvn i tandlægestolen!

Hvis du er bange for nåle (lokalbedøvelsen), så er det også muligt, at få lidt tryllecreme (lokalbedøvende creme, som smager af jordbær) smurt på før lokalbedøvelsen (nålen).

Ring til os, så vi kan få en samtale om din angst. Du træffer os hver dag på 36 99 06 77 (09.00-23.00). Du kan også skrive til os på kontakt@beauty-smile.dk  - vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig.

Se nedenståenden videoer fra tidligere patienter.

Heidi Rasmussen valgte at prøve uden fuldbedøvelse og fik en fantisk oplevelse: Se video

Mia Huusom havde prøvet lokalbedøvelse hos mange danske tandlæger og var sikker på, at hun ikke kunne blive lokalbedøvet, men lokalbedøvelsen virker i Polen: Se video


+45 22 30 42 58