Tour de BeautySmile 2021

KAMPEN MOD DE DANSKE TANDLÆGEPRISER!

Førtidspensionist Kristian Green-Andersen henvendte sig i marts 2018 til BeautySmile, da tænderne ikke kunne vente længere og Kristian vidste godt, at det ville være umuligt at spare alle de penge sammen til en behandling hos danske tandlæger.

Kristian Green-Andersen blev den 3. juni 1977 i en alder af 9 år kørt ned af en lastbil. Ulykken betød, at Kristian fik svært ved at holde på afføringen og at han også måtte gå i brusebad efter hvert toiletbesøg for at blive ordentlig ren.

Kristian har siden levet en hård kamp og i 2016 meldte han sig til TV3s ”Mit plastikmareridt” for at komme af med alle de værste men, men de ville desværre ikke hjælpe Kristian. Her kan du læse mere om Kristians uheld, sygdomsforløb og oplevelse med ”Mit plastikmareridt”: læs mere

For at kunne gennemføre de to tandbehandlingsbesøg har Kristian måtte optage et Express lån og ved andet besøg fortalte Kristian os om sit livsforløb og om at han til sommer ville cykle til Stettin, som en demonstration mod de skyhøje tandlægepriser.

 

Rørt over Kristians oplevelse, og samtidig imponeret over hans livsmod, har vi (BeautySmile) valgt at støtte Kristians idé om en cykeltur til Stettin.

Overskuden vil ubeskåret gå til at indfri Kristians gæld til Express lån, som pt. er på Kr. 15.000,00. Skulle overskuddet blive større end Kristians gæld, så vil vi bruge pengene til at støtte andre, som også trænger til hjælp til tandbehandlingen og som ikke har en chance for at spare sammen.

Hårdt fysisk træning og glæden ved cykelture i naturen har holdt Kristian i gang og han er i dag i stand til at cykle 100 km om dagen med oppakning.

Er du frisk på en lille cykeltur og vil du gerne spare op til 80% på tandlægeregningen, så tag med på den første cykeltur (Tour de BeautySmile 2019) til Stettin, Polen.

Turen starter den søndag den 7. juli fra Odense og København og vi lander i Stettin fredag den 12. juli.

SE HELE TUREN: LÆS

Lørdag den 12. juli vil der være afhentning fra camping pladsen i Stettin, hvor I bliver kørt til tandklinikken, og hvor der vil blive taget et panoramarøntgenbillede og lavet en skræddersyet behandlingsplan. Hvis du er lidt træt af campinglivet, så kan du leje en lejlighed eller et værelse gennem BeautySmile. Søndag den 14. juli skal vi blot slappe af i Stettin og mandag den 15.juli starter tandbehandlingen.

Tandlægerne vil klare alt, hvad der kan kan blive udført på 4 hverdage og ikke kræver heling. Fredag morgen cykler vi alle ind til klinikken med oppakningen og får det sidste kontroltjek inden der cykles hjem mod Danmark.

SE HELE HJEMTUREN: LÆS

Skulle du være træt og gerne vil køres hjem, så vil BeautySmile hjælpe med en billig togbillet, hvor du kan tage cyklen med samt have en bil med trailer til cyklerne, hvor du kan få et billigt lift (vi har kun plads til 7 personer).

TUREN TIL STETTIN KOSTER:

Kr. 500,00 pr. person
Overnatninger, færger og forplejning er ikke inkluderet. Du skal forvente Kr. 50,00-100,00 om dagen til overnatning på campingpladser.

Alle deltager vil få udlevet 3 T-shirts med hovedsponsorernes logo
Et håndklæde til turen med hovedsponsorernes logo
Gratis dansk tolk hos tandlægen i Stettin

Hovedsponsorat: Kr. 5.000,00 eller mere
Bi-sponsorat: Kr. 2.000,00 eller mere
Rabat-sponsorat: Rabatter på tøj, udstyr, overnatning mm.

Hovedsponsorerne får deres logo på T-shirts håndklæde samt logo og alle sponsorer får deres logo, telefonnummer og hjemmeside på:

www.beauty-smile.dk og på https://www.facebook.com/beautysmiledk

www.stettin-guide.dk og på https://www.facebook.com/stettinguide

Skriv til kontakt@beauty-smile.dk, hvis du ønsker at deltage i den lille cypeltur, ønsker at være sponser eller blot støtte turen.

 

+45 22 30 42 58