Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Diagnose - Dansk tolk i Polen!

Kontakt link

Diagnose
Ingen behandling bør starte uden en grundig forundersøgelse. Mange klinikker (i Danmark og i Polen) har ikke udstyret til at lave en grundig forundersøgelse. Vi har derfor kun udvalgt klinikker, som har udstyret eller som ligger i nærheden af sygehuset, som gennemfører de nødvendige røntgenbilleder. I Danmark er det ind til for få år siden kun været tandlægehøjskolen i København, der havde udstyret, der skal til for at lave en ordentlig forundersøgelse! 

En god undersøgelse starter med at tandlægen gennemgår dine tænder. Evt. med mundkamera, så du selv kan følge med og se dine tænder på storskærmen.  

Mundkamera
Via mundkameraet kan du selv se dine cariesdannelser, huller, gamle og ødelagte sølvplumper m.m.  

Røntgenbillede (Panorama)
For at tandlægen kan vurderer om du skal have rodbehandlinger, kroner eller broer m.m., herunder se hvordan dine kæbeben har det, skal han have et panoramarøntgenbillede.  

Det typiske er at tage et panoramabillede, så tandlægen kan se hele dit tandsæt. Hvis du kan sende os dine røntgenbilleder inden du kommer til Polen kan tandlægen med stor sandsynlighed forudbestemme din behandling. Se Forløbet 

De fleste moderne klinikker har i dag RTG, som er et computerstyret system. Røtgenbillederne sendes direkte til computeren og via denne kan tandlægen forstørre billederne samt nemmere måle og vurdere, hvilke muligheder for behandling du har. 

CT scanning (Computer Tomographi) - 3D Scanning
Skal du have implantater kun det være at du skal have foretaget en CT scanning (Computer Tomographi). Kirurgen kan efterfølgende se både høje og dybde på dit kæbeben og derigennem vurderer om der er plads til implantatet. På billedet ses også alle dine nerver i kæben. Rammer implantatet under operationen disse nerver risikere du at blive lam i kæben.  Udstyret ligger i million klassen, så derfor har det ind til fornylig også kun været på tandlægehøjskolen i Danmark, at du kunne få en CT scanning og det er meget dyrt (Kr. 2.500,00). I Polen koster en scanning ca. 900,00 kr.  

I Stettin får vi taget CT på sygehuset og på en specielklinik for røntgenoptagelse og en af vores klinikker i Krakow har investeret i udstyret.

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »