Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Inlay og onlay - Dansk tolk i Polen!

Kontakt linkI dag anbefales det altid at skifte alle sølvplomber - sølvamalgam (blanding af kviksølv og sølv). Det er bevist at adskillige amalgamplomber kan være sundhedsskadeligt og der er ingen tandlæger, som anvender amalgam i dag. Vi har mange patienter, som kommer med 20-30 år gamle sølvplomber. I gennemsnit holder en amalgamplombe i 12 år. Dette betyder at plomben er revnet eller har sprækker i kanten, som igen medfører at dannelse af karies under plomben. Mundkameraer afslører dette og uden at skræmme bliver de fleste meget overrasket over at se, hvor sorte/grå tænderne er under amalgamen. Fyldningerne skulle have været skiftet for mange år siden og ofte står patienten nu i en situation, hvor tanglægen er tvundet til at slibe tanden ned og påsætte en krone.

Hvis tanden ikke er så beskadiget, men dog mere end at amalgamen blot kan udskiftes med en plastfyldning, så kan du få en inlay. Det svarer til at du har et meget stort hul, men at siderne på tanden stadig er intakte. Et inlay fremstiles af porcelæn på det tandtekniske laboratorium. Tandlægen har forinden lavet et aftryk. Inlayet cementeres som en normal krone. Skulle siderne af tanden også være beskadiget, således at et inlay ikke kan anvendes, men dog ikke så meget, at der er tale om en krone, så kan teknikeren fremstille et onlay. Onlayet består også af porcelæn og cementeres lige som et inlay.

Lige som en krone eller en 3-4 punktsbro, så tager det tandteknikeren 2-3 dage at fremstille inlay eller onlay. Du kan med andre ord nøjes med en 4 dagstur, hvis du skal have skiftet alle dine plomber.

 

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »