Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Præmedikation (mod tandlægeskræk) - Dansk tolk i Polen!

Kontakt link

Både vi og klinikkerne er vant til patienter med tandlægeskræk (odontofobi) og ofte hjælper en samtale med os for at overvinde skrækken. Din polske tandlæge giver sig mere tid til patienterne end du er vant til og det i sig selv hjælper ofte på skrækken.

Vi har siden 2003 haft flere hundrede patienter med tandlægeskræk. Hvis du har prøvet alt og er sikker på, at vi ikke kan berolige dig, så kan en lille pille hjælpe dig med at slappe af. Samtlige klinikker samarbejder desuden med narkoselægerne fra hospitalerne og tilbyder derfor fuldbedøvelse.

Præmedikation er en løsning til patienter som lider af tandlægeskræk. En halv time forud for behandlingen får patienten en tablet, som gør det muligt at slappe af i tandlægestolen. Du må ikke køre i bil 24 timer efter. Vi har haft flere patienter, der har slappet så meget af, at de er faldet i søvn i tandlægestolen!

Hvis du er bange for nåle (lokalbedøvelsen), så er det også muligt, at få lidt tryllecreme (lokalbedøvende creme, som smager af jordbær) smurt på før lokalbedøvelsen (nålen).

Ring til os, så vi kan få en samtale om din angst. Du træffer os hver dag på 36 99 06 77 (09.00-23.00). Du kan også skrive til os på kontakt@beauty-smile.dk - vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig.

Se nedenståenden videoer fra tidligere patienter.

Heidi Rasmussen valgte at prøve unden fuldbedøvelse og fik en fantisk oplevelse: Se video

Mia Huusom havde prøvet lokalbedøvelse hos mange danske tandlæger og var sikker på, at hun ikke kunne blive lokalbedøvet, men lokalbedøvelsen virker i Polen: Se video

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »