Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Klinikkerne - Dansk kontakt i Polen!

Kontakt link

Vi har ikke vores egen klinik, men har nøje udvalgt de bedste klinikker i Stettin og Krakow . Vi har siden 2003 fulgt danske patienter til tandlægen i Stettin, og i 2006 startede vi også et samarbejde med en klinik i Krakow. Hver måned hjælper vi 50-80 patienter med at arrangere tandlægerejser til Polen. Vi er i stand til at håndtere omkring 10 patienter om dagen, så vi kan også hjælpe dig, dine venner, bekendte, arbejdskollegaer m.fl.!

Klinikkerne som vi samarbejder med er omhyggeligt udvalgt ud fra personalets serviceniveau, kompetencer og sprogkundskaber samt klinikkens udstyr. Du vil IKKE blive henvist til en klinik, som ikke er i stand til at klare din behandling.

Hygiejneniveauet er højt, da den polske lovgivning på dette område er meget streng. Alle tandlægerne bruger engangs latexhandsker. Alle instrumenter koges og desinficeres inden de bruges igen. Til dette benyttes moderne og højteknologisk desinfektionssystemer.

 

hygiene          Camera

Tandlægerne gennemgår løbende efteruddannelser og deltager i seminarer og kurser i og udenfor Polen. Tandlægerne er derfor hele tiden opdateret med de nyeste behandlingsteknikker. Tandlægen giver sig god tid til at vejlede dig som patient, og du bliver forelagt de forskellige behandlingsmuligheder.

Alle spørgsmål undervejs bliver besvaret, så du som patient kan føle dig tryg hele vejen. Alt sammen gør at man som patient er garanteret en kyndig og ærlig rådgivning samt faglig ekspertise. Dette anser vi for vigtigt for at du kan føle dig 100 procent tryg før, under og efter behandlingen.

Kun de allerbedste klinikker er gode nok for vore patienter. Med mere end 10 års erfaring kender vi patienters krav og forventninger, og vi ved hvordan klinikkerne arbejder og forholder sig til patienterne. Samtidigt har vi opnået stor indsigt i tandbehandling og i at planlægge behandlingsforløb med rejser og ophold, så vi kan tilbyde dig en tandlægerejse uden bekymringer.

Gennem egne erfaringer, hyppig kontakt med tandlægerne og overværelser af operationer har vi oparbejdet en viden om behandlingsmetoderne, og vi kender til patienternes forventninger og kulturelle forskelle. Dette giver større tryghed for patienterne.

Afhængigt af hvilke behandlinger der skal udføres kan der ofte spares mellem 50 og 80 procent ved at vælge en dygtig polsk tandlæge frem for en dansk, og man er stadigt berettiget til tilskud fra den offentlige sygesikring og evt. fra Sygeforsikringen Danmark.

Vi hjælper også med andre ting under opholdet, f.eks. reservering af borde på restauranter, guidede ture, en tur til massøren osv. Denne service er GRATIS - vi forsøger kort sagt at gøre turen til Polen til en positiv oplevelse således at vore gæster kan tage tilbage til Danmark og anbefale Polen som rejsemål for deres bekendte.

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »