Du kan besøge vores nye facebook side

Du vil være i stand til at se nyheder og nyeste tilbud fra Beauty-Smile, når du kan "lide" vores facebook side.

På "Synes godt om" knap, eller klik på "X" knappen for at lukke denne rude.

Velkommen til Beauty-Smile

Indexmedica i Krakow

Beskrivelse:

Selskabet Indexmedica blev dannet i juni 2006. Målet er at tilbyde et bredt spekter af tandbehandlinger i en høj kvalitet til rimelige priser. I december 2008 modtog INDEXMEDICA det internationale ISO-sertifikatet (No 75.100.30985) udstedt af TUV Rheinland InterCert. ISO 9001 som er den internationalt anerkendte standard for kvalitetsstyring.

De højt kvalificerede medarbejdere anvender det mest avancerede udstyr og de bedste materialer der findes til at udføre førsteklasses tandbehandlinger. Med udvalgte og erfarende tandlæger og rimelige priser kan du forvente en tandbehandling på højt niveau til en god pris.

Klinikken beskæftiger 11 tandlæger, så der er altid en specialist klar til at modtage dig.

Priser:

Beregne pris på din behandling

Referencer:

Her kan du læse om andres oplevelse med Indexmedica klinikken: Læs mere

Billeder:

Indexmedica Photo Indexmedica Photo
Indexmedica Photo Indexmedica Photo
Indexmedica Photo Indexmedica Photo

Facebook side
Referencer

Karla og Kristian Andersen (Stettin)

"Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for  at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super!..."
Læs mere »

Flemming Larsen (Stettin)

"Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” på lige fod som i Danmark..."
Læs mere »

Anni og Søren (Stettin)

"God oplevelse med Beauty-smile... Efter 4 dage hos tandlægen, kom dagen for afregningen, hvad der også var en god oplevelse, under ½ pris... kan varmt anbefale Beauty-smile v/Jesper Rainer..."
Læs mere »

Bodil Frank (Krakow)

"Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis..."
Læs mere »

Andre referencer

Læs mere »