Bodil Frank - 31. januar - 05. februar 2013

Vi min mand og jeg skulle på ferie i Krakow om tirsdagen, hvor vores svigersøn var her i weekenden. Han sagde så, husk der er billig tandlæge i Polen. Hvor han straks fandt Beauty- Smile på nettet.

Jeg mailer til Jesper om søndagen, hvordan gør man, kunne man få en tid på så kort varsel. Ja der var mange spørgsmål. Hvad med sproget. o.s.v. Straks kom der er mail retur. Jeg kunne komme for om torsdagen. Vi skulle køre direkte til klinikken fra lufthavnen, så skulle der være en tandlæge parat til mig. Det er meget billigt at køre i taxi i Polen. Ø jeg er meget hørehæmmet, så det med sprog er ikke lige mig. Men det var der også råd for. Der var en dansk tolk som jeg kunne bestille for 400 kr.

Vi kom til Klinikken, tolken stod og tog imod os. Han var der lige så længe vi skulle bruge ham. En meget behagelig mand.

På klinikken blev jeg meget grundig undersøgt, der blev taget billeder af hele munden. Intet blev overladt til tilfældighederne. Supermoderne klinikker, og personalet var der bare.

Jeg fik lavet en implantat og to fyldninger til ca. halv pris i forhold til herhjemme.

Jeg kan meget varmt anbefale at tage til Beauty-Smile og få lavet sine tænder. Det er ikke sidste gang jeg tager derned. Krakow er jo også værd at besøge i sig selv, at man så kan få sine tænder ordnet samtidig, ja så er rejsen jo gratis.

Venlig hilsen
Bodil Frank

Hvis der er nogen som vil vide lidt omkring turen derned, så er I velkommen til at ringe. 21245475. Men det er Jesper som ordner turen.

+45 22 30 42 58